top of page
vinstcoachen-logo-fåflerkunderfort.png

4 tips som får fart på din Facebooksida!

Video: Facebook använder speciella algoritmer för att bestämma hur dina inlägg ska visas - och de drar sig inte för att ändra sina regler. Det gäller att hänga med, här är fyra tips på hur du kan få fart på din Facebook sida och säkerställa att den visas för dina potentiella kunder!


OBS! Tänk inte att du ska göra det sen... Titta på Maritas korta videos och gör uppgifterna direkt - och voilá! - plötsligt märker du att något händer; både i ditt företag, i dina företagsresultat och inom dig som företagsledare!


 
 

Mycket nöje och lycka till med ditt företag - du behövs!

Marita

Email: info@maritabladh.com. Telefon: 0722-698970. Hemsida: www.maritabladh.com/vinstcoachen

 

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page