top of page
vinstcoachen-logo-fåflerkunderfort.png

Rätt Branding = fler trogna kunder = högre vinst

Video: Branding, eller varumärkeshantering som det också heter, handlar både om typsnitt, logga, färger och bilder - och ditt företags mjuka värderingar. Gör din branding rätt så lär sig dina kunder att snabbt känna igen dig och ditt företag - och vägen till fler kunder och ökad omsättning går mycket fortare!OBS! Tänk inte att du ska göra det sen... Titta på Maritas korta videos och gör uppgifterna direkt - och voilá! - plötsligt märker du att något händer; både i ditt företag, i dina företagsresultat och inom dig som företagsledare!


 

Hitta Hjärtat!

Om du gillar tipset - klicka på hjärtat nedan, lämna en kommentar eller dela det till dina företagarvänner.

 

Mycket nöje och lycka till med ditt företag - du behövs!

Marita

Email: info@maritabladh.com. Telefon: 0722-698970. Hemsida: www.maritabladh.com/vinstcoachen

 

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page