top of page
vinstcoachen-logo-fåflerkunderfort.png

Därför får du fler kunder när du har ordning och reda i ditt företag!

Video: - Kanske tänker du att kunderna inte ser bakom dina kulisser och att det inte spelar någon roll om det är lite stökigt bland processer, pengar och papper. Fel! Kaos på ett ställe skapar kaos lite överallt - inte minst i din kundtillströmning. Det är helt klart värt att städa, arkivera och gå över ditt företags rutiner!OBS! Tänk inte att du ska göra det sen... Titta på Maritas korta videos och gör uppgifterna direkt - och voilá! - plötsligt märker du att något händer; både i ditt företag, i dina företagsresultat och inom dig som företagsledare!

 
 

Mycket nöje och lycka till med ditt företag - du behövs!

Marita

Email: info@maritabladh.com. Telefon: 0722-698970. Hemsida: www.maritabladh.com/vinstcoachen

 

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page