top of page
vinstcoachen-logo-fåflerkunderfort.png

-` FIRA ´- dina framgångar så blir de fler!

Video: Det är superviktigt att vi uppmärksammar allt bra vi gör - det gör oss ännu bättre! Dessutom, om vi kopplar belöningar till våra mål blir vi ännu bättre på att nå våra mål. Vilka mål har du, vad ska du belöna dig själv med när du når dem - och vem ska du fira dina segrar med?!OBS! Tänk inte att du ska göra det sen... Titta på Maritas korta videos och gör uppgifterna direkt - och voilá! - plötsligt märker du att något händer; både i ditt företag, i dina företagsresultat och inom dig som företagsledare! 

Hitta Hjärtat!

Om du gillar tipset - klicka på hjärtat nedan, lämna en kommentar eller dela det till dina företagarvänner.

 

Mycket nöje och lycka till med ditt företag - du behövs!

Marita

Email: info@maritabladh.com. Telefon: 0722-698970. Hemsida: www.maritabladh.com/vinstcoachen

 

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page