top of page
vinstcoachen-logo-fåflerkunderfort.png

Testimonial: Nina berättar om hur det är att jobba med Marita...

Jag blev hänvisad till Marita i samband med en livskris där jag stod helt villrådig till vad jag skulle ta mig till, hon hjälpte, coachade, stöttade och gav mig dom råd och verktyg jag behövde för att stå stadigt i stormen med sitt lugna sätt.


Nina L.B - Kalix


Hennes konkreta förslag gav mig en tilltro till mig själv och framtiden. Efter det har jag pratat med Marita vid flera tillfällen i olika frågor. Helt enkelt för att hon är en ärlig och underbar person. Hon har ett stort hjärta, ett genuint intresse och en förmåga att hjälpa människor i alla livets faser oavsett vad som sker.


Nu senast konsulterade jag Marita i samband med en husförsäljning som gick trögt, tack vare Maritas råd satte vi in en extra visning och andra åtgärder som genererade en budgivning som gav 350.000 kr extra!! Alla hennes råd har stämt till 100% och framför allt får hon en att tänka till och sätta händelser i rätt kontext. Det är kanske inte alltid det man tror man VILL höra och göra som kommer fram, utan man i den situationen BEHÖVER höra eller göra.


Det är få människor jag verkligen kan säga att jag litar på så mycket som jag litar på Marita. Jag kan verkligen rekommendera henne helhjärtat. Kan inte nog säga hur tacksam jag är för att ha fått förmånen att få ta del av Maritas kunskap och visdom!


Nina L.B - Kalix

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page