top of page
vinstcoachen-logo-fåflerkunderfort.png

VAD vill du att jag ska göra på din hemsida?

Häromdagen pratade jag med en jätteduktig och go företagare. På förhand hade jag fått adressen så innan samtalet gick jag till hennes hemsida och bläddrade runt lite. Hemsidan var jättefin - men VAD ville hon att jag som besökare skulle göra sen?


1. Ville hon att jag skulle se vilka behandlingar hon erbjuder för att få mig att känna efter om jag hade värk som behövde åtgärdas?


2. Ville hon att jag skulle anmäla mig till hennes nyhetsbrev?


3. Ville hon att jag skulle se vilka hälsopreparat hon använder?4. Ville hon att jag skulle känna till hennes utbildningar och bakgrund?


SLUTSATS: När vi driver trafik till vår hemsida är det jätteviktigt att vi på förhand har bestämt vad vi vill att kunden ska göra sen? Vi måste underlätta för kunden att bestämma sig för att genast göra - något!


A) Om vi är stora och kända - eller är skickliga på copywriting, kan vi få kunden att boka en behandling direkt.


B) Om vi behöver vi mer tid på oss för att etablera kontakt kan vi ge bort något som är av värde för de som besöker vår hemsida - så att vi får deras mailadress - och kan hålla kontakten.Det kan vara en E-bok, en Guide, en Mall osv.


Exempel: Så stretchar du nacken så att smärtan försvinner för alltid.


Exempel: 5 Copywritinghemligheter som får dina kunder att handla - och be om mer!C) Om vi driver en blogg kan vi uppmana läsarna att skriva kommentarer, klicka på annonser och dela inlägget med andra.


UPPGIFT: Gå till din hemsida och säkerställ att jag, eller din målgrupp, vet exakt vad vi ska göra när de kommer till dig! Se till att du har en "Call to action"!


Dessutom! Välkommen att gå med i gruppen: "Småföretagare som tänker stort" på Facebook!

 

 

Mycket nöje och lycka till med ditt företag - du behövs!

Marita

Email: info@maritabladh.com. Telefon: 0722-698970. Hemsida: www.maritabladh.com/vinstcoachen

 

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page