top of page
vinstcoachen-logo-fåflerkunderfort.png

Catrins tips: Sätt gränser!

Detta är KANONSTORT för mig!

Idag har jag för första gången markerat tydligt mot min medarbetare att jag tyvärr inte hade mer tid att ge henne OCH efter att ha gjort 3 saker på min att-göra-lista har jag gått hem när tiden var ute UTAN att ha dåligt samvete för de ytterligare 5 punkter som finns kvar på listan.


Hoppas detta kan inspirera dig att sätta gränser också!


Catrin

- Bergström Ledarskap & Utveckling


Dessutom! Välkommen att gå med i gruppen: "Småföretagare som tänker stort" på Facebook!

 

Mycket nöje och lycka till med ditt företag - du behövs!

Marita

Email: info@maritabladh.com. Telefon: 0722-698970. Hemsida: www.maritabladh.com/vinstcoachen

 

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page