top of page
vinstcoachen-logo-fåflerkunderfort.png

I huvudet på en entreprenör - #2 -`LYXA´- till dina produkter/tjänster!

Vissa människor gillar LYX - och har råd med, och förväntar sig, förstklassiga köpupplevelser från dig!


Hur tar du tillvara på de kunderna?


Du vet säkert vid det här laget att det alltid finns människor som inte har råd med dina produkter och tjänster - oavsett hur "billiga" de än är. Och, att det alltid finns människor som tycker att dina produkter eller tjänster är "jättebilliga" - och faktiskt gärna skulle betala ännu mer för att få ännu mer från dig.


Se alltid till att ha ett par alternativ att välja på av "samma" produkt/tjänst. Japp, detta funkar oavsett om du säljer produkter eller tjänster. Du kan kalla dem vad du vill: VIP, Basic, Premium, de Lux - ja vad som helst som passar in i just din bransch.


Alltså: se över dina produkter eller tjänster och fundera över hur du kan bygga på med fler saker eller bonusar för att kunna ta ut lite (eller mycket) högre pris - och samtidigt leverera en riktigt lyxig och värdefull upplevelse för dina kunder!

Vill du ha några gratistips på hur just du kan skapa VIP erbjudanden, slå mig en signal, skicka ett sms: 0722-698970 eller skriv till mig på info@maritabladh.com.


Yes!! Ge dig själv en "Selfie High Five" för att du nu vet hur du kan öka omsättningen utan att behöva skapa en sprillans ny produkt eller tjänst!
 

Jag heter Marita Bladh är företagscoach på VinstCoachen. Jag drivs av att hjälpa småföretagare att få fler kunder, högre vinst och lönsamhet - både genom nya verktyg och strategier men också genom att hjälpa dem att förändra sitt sätt att tänka. Det ska vara roligt att vara företagare, gärna enkelt och stressfritt också.

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page