top of page
vinstcoachen-logo-fåflerkunderfort.png

Söker du fotograf på Västkusten? Tips: Tina på Before Deadline Skriv & Bildbyrå.

Idag låter jag en företagare presentera sig här i bloggen, Tina Höstlycke på "Before Deadline Skriv & Bildbyrå" Varför? Jo det ligger helt i linje med Vinstcoachens vision = att hjälpa småföretagare att få fler kunder - och högre vinst.

 

Här kommer denna duktiga företagares egen presentation:Jag heter Tina Höstlycke och är frilansande, fotograferande journalist - mitt företag finns i Göteborg.

Jag gör finfina reportage, porträtt, reseskildringar - från fantastiska eller krassa verkligheten - och världens alla hörn, uppdaterar sociala medier (Instagram och Facebook) för olika företag och föreningar - som prenumeration, skriver produktinformationer, fotar porträtt, bröllop & djur och jag levererar fasta ”matjobb” (tillagning, recept, stylade o redigerade bilder o texter) till nordiska magasin och tidningar varje månad.

Jag har världens bästa jobb 😍👊🏽


Eller som någon sa: ”Är hon nu där och petar med pinnen, igen - i jordgetingboet”


Hur och med vad kan jag möjligen hjälpa dig?

Gör en makalöst fin dag! 🌸💕🌸


Hälsningar, Tina - Before Deadline Skriv & Bildbyrå - 0704-24 67 13 - before.deadline@gmail.comFollow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page