top of page
vinstcoachen-logo-fåflerkunderfort.png

Tycker du också att det är jobbigt att "sälja"??

Till dig som tycker att det är jobbigt att sälja... Tänk inte SÄLJ, tänk information eller förmedling av information.


Tänk att människor behöver din information - alltså information om dina produkter/tjänster. För det gör de, eller hur?


DU har ju fastnat för det du vill ägna ditt liv, din tid, pengar och energi åt, eller hur? Anledningen till det, är antagligen att det du gör, berikar dig och människors liv på något sätt.


...oavsett om du är fotograf, yogainstruktör, kropps- eller kost terapeut, trädgårdsdesigner, coach, låssmed, expert på sociala medier eller biodlare... :-)


Du har utbildat dig och noga valt ut de produkter eller tjänster du vill förmedla/ge till/tillhandahålla till andra, eller hur? Detta är inte en slump! Detta är något världen behöver.Dagens verklighet, suck! Idag skulle jag ändra en grej i mitt abonnemang hos Telia.... väntetid 40 minuter i telefonen... suck - bara att lägga på luren... och fortsätta betala för något som är rena dårskapen... Telia är så stora att de inte är intresserade av MIG, de är bara intresserade av SÄLJET.


Du och jag kan inte tänka på det sättet.


Vi måste värna om våra kunders tid - och måna om värdet av det vi vill Sälj - sorry - förmedlar, ger, tillhandahåller, berikar, lär ut.


TÄNK SÅ! TÄNK: Det du lagt tid, energi, pengar och engagemang åt att utveckla, är något som andra människor eller företagare behöver. Var stolt över det. Tänk inte SÄLJ. För dig och mig är ju människan och företagaren viktigare än säljet. Det är där vår styrka ligger.


// Lycka till!! Alla småföretagare behövs - även du!!Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page