top of page
vinstcoachen-logo-fåflerkunderfort.png

I huvudet på en entreprenör - #4: Är du lite för "beige"?

För väldigt många år sedan jobbade jag med MLM - Multi Level Marketing eller Nätverksmarknadsföring, som det också kallas...


Bild - Vinstcoachen

I början var det jättesvårt att hitta rätt energi för att marknadsföra produkten i fråga. Antingen lät man lite svenskt "blek/beige" eller också lät man lite för "hyper".😊


En medarbetare som jag rekryterade sa i början, med oerhörd avsmak: - Fy, det låter så - så... Amerikanskt!! 😟Att hitta rätt "ton" när vi marknadsför oss kan vara svårt. Svenskar är ju ibland lite "lagom" och även om vi tar efter USA extremt mycket, vill få av oss erkänna det. Titta bara på ett program på TV så hör du väldigt många: Yes! Det är fett najs! ....eller andra amerikanska uttryck...


Svårigheter uppstår när vi varken vill låta Amerikanskt "hyper" eller Svenskt "beige". Sanningen är att få av oss klär i "beige". Sanningen är att få kunder attraheras av "beige"...HUR HITTAR MAN SIN EGEN "TON"?


  • Jo, man utgår från sitt hjärta - inte sin hjärna...

  • Man utgår från att hjälpa kunden - inte framhäva sig själv...

  • Man utgår från det som känns rätt, äkta, roligt och okomplicerat...


Ge dig själv en "Selfie High Five" för att du marknadsför dig bättre och bättre från och med nu!! 

Jag heter Marita Bladh är företagscoach på VinstCoachen. Jag drivs av att hjälpa småföretagare att få fler kunder, högre vinst och lönsamhet - både genom nya verktyg och strategier men också genom att hjälpa dem att förändra sitt sätt att tänka. Det ska vara roligt att vara företagare, gärna enkelt och stressfritt också.

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page