top of page
vinstcoachen-logo-fåflerkunderfort.png

Testimonial: Catharina berättar om hur det är att jobba med Marita...

Både mitt och min mans företag stod inför stora omorganisationer som krävde starkt och tydligt ledarskap. Efter en ganska turbulent tid så visste jag inte var jag skulle få kraften ifrån, dagsformen var att jag var utarbetad och hade svårt att få bra struktur på mitt eget arbete.

Jag är själv utbildad Mastercoach och vet vilken otrolig skillnad det gör att få professionell hjälp och coachning som företagsledare och människa. Jag var även mycket nyfiken på Maritas sätt att coacha, när hon använder många års erfarenhet från en rad olika fantastiska coachnings tekniker och redskap för att skapa snabba och målinriktade resultat.

Min erfarenhet av Marita är att hon alltid är genuint engagerad och kommer med många nya idéer och har en mycket stor drivkraft. Hon har även ett stort fokus på långsiktighet och resultat och hjälpte oss otroligt mycket med både massiv utgiftsreducering och inkomstökning. Med sin starka drivkraft och entusiasm inspirerar hon och ser möjligheter till företagsutveckling och personlig utveckling.

Marita är även en mycket stor förebild som entreprenör och företagsledare med mångårig erfarenhet och skaparglädje. Väldigt tacksam för att jag lyssnade på mitt hjärta och anlitade Marita och fick så mycket hjälp och växte så mycket i mitt företagande men även i mitt personliga plan.

Catharina Wallstedt

Catharina Wallsted

Coach & Entreprenör

Norrköping

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page