top of page
Crowd Applausing

Var beslutsam och håll dig själv ansvarig för både ditt och dina kunders resultat.

En affärscoach finns till för att hjälpa företagare att skapa framgång för andra. Det är det enda resultatet som är acceptabelt.

 

Oavsett om du säljer skor eller webbtjänster är ditt mål att göra dina kunder lyckliga över sina köp. En coach hjälper dig att göra just det!

En professionell coach har inte bara läst sig till sitt yrke och expertis, utan har dessutom en erfarenhetsbaserad plattform att stå på för att möjliggöra för andra att nå sina affärsmål genom beprövade framgångsstrategier.

Om du är redo för en positiv förändring i ditt företag har du kommit till rätt plats! Kontakta Marita idag för att kickstarta din och ditt företags resa till lönsamhet och framgång - och större nytta (och lycka) för dina kunder.

Hur man startar eller utvecklar ett företag.


Oavsett om du äger ett företag eller inte, kommer du att lära dig att göra det på rätt sätt och uppnå maximala resultat med minimala ansträngningar!

Hur man når ut till sin kundgrupp.

 

Lär dig hur du blir både uppskattad och eftertraktad inom ditt område och hur du kan tjäna pengar på din expertis!

Strategier, verktyg och implementering.

 

Lär dig hemligheterna bakom affärsverktyg och strategier för att få rätt betalt och bättre resultat för dig och dina kunder.

Rätt attityd, självbild och mindset.

Lär dig hur ditt självförtroende, dina upplevelser, erfarenheter, programmeringar  och hindrande "sanningar" saboterar för dig och ditt företag.

För längre uppdrag boka konsultation nedan
Kontakta Vinstcoachen

Tack för ditt meddelande!

"Medan de flesta företagscoacher lägger tid på att prata ett krångligt affärsspråk, lägger jag tid på att gräva fram vad som blockeringar mina kunder från att bli framgångsrika och att hands on visa dem hur de kan bygga ett solitt företag och tjäna pengar så att de kan lägga mer tid på att göra det de älskar, både i och utanför sitt företag."

Marita Bladh

Internationellt Certifierad Coach

bottom of page