top of page

VinstCoachen - Marita Bladh 

info@maritabladh.com

(+46) 0722-698970

Coaching & utbildningar för småföretagare

Vilken är din utmaning?

Ingen oro!

Oavsett vilken bransch du är finns det vissa snabba, grundläggande modeller och metoder för att snabbt få  fart på affärerna.

Fotograf

Fotograf

Är du fotograf?

Tattoo Artist

Tattoo Artist

Har du en tattoo shop?

Yoga

Yoga

Har du en yogastudio?

Målare

Målare

Är du hantverkare?

Hälsoterapeut

Hälsoterapeut

Är du massör, kiropraktor eller naprapat?

Personlig tränare

Personlig tränare

Är du en PT (personal trainer)?

Hundinstruktör

Hundinstruktör

Är du hundtränare eller hund "groomer"?

Caféägare

Caféägare

Är du en Barista, äger du en restaurang eller ett café?

Hårfrisör

Hårfrisör

Är du hårfrisör?

Tandläkare

Tandläkare

Är du tanläkare?

Coach

Coach

Är du en coach eller konsult?

Lyssna på texten -
00:00 / 00:00

- En Coach tjänar pengar åt ditt företag

 

Okej, låt oss få rätsida på det här. Många företagare tror att det är en kostnad att anlita en coach. Fel! Rätt coach hjälper dig att tjäna pengar! Det finns inga hinder för att du inte skulle kunna dubbla eller, till och med, tredubbla din inkomst på ett enda år. Och du kan göra det på ett sätt som känns enkelt, roligt och äkta för dig. (Utan att känna dig som en karikatyr av en bilförsäljare. *ler)

Ok - så lyssna nu!

Du har lagt allt du har i form av energi, tid och resurser på ditt företag, eller hur? Och ändå tjänar du fortfarande kanske inte några stora pengar eller har den frihet att leva som du vill – alltså själva drömmen och anledningen till varför du kanske en gång startare ditt företag. Bortsett från din önskan att hjälpa andra så klart… den delen finns säkert kvar och du hjälper säker många – men lönen och friheten motsvarar kanske inte din dröm, eller din arbetsinsats?

 

Att framgångarna uteblivit beror troligen inte på att du är lat och inte arbetar – du jobbar säkert hela tiden. Det är heller inte för att du inte behärskar en viss magisk marknadsföringsformel, inte heller för att du inte annonserar på Facebook.

 

Nejdå, anledningen är troligen att du inte har strukturerat ditt företag på ett sådant sätt att det ens är möjligt för dig att generera den vinst du vill ha. Och alla dina marknadsföringsstrategier, nätverksträffar, annonsering, inköp av ny hemsida, visitkort, broschyrer och annat (du tror du behöver) kommer inte att bidra till ditt affärsresultat innan du strukturerar om dina tjänster och/eller ditt produktutbud så att en högre omsättning är möjlig!

Marita2.png

Hej! Jag heter Marita Bladh och i över 10 år har jag hjälp företagare att skapa system, strategier, nya produkter och – inte minst – det nya tankesätt de behöver för att radikalt och konsekvent öka sina vinster, höja sin lön och samtidigt ha roligt.

Så oavsett om du startat ditt företag nyligen eller varit igång i tio år så vill jag att du ska veta att det inte behöver vara svårt att bygga ett lönsamt företag som du älskar. Troligen behöver du bara strukturera om ditt företag och dina produkter eller tjänster så att de kan generera mer pengar utan att det för den skull kräver att du arbetar dygnet runt, året runt – eller känner dig som en bilförsäljare! *ler*

Marita Bladh
Certifierad Coach genom International Coaching Community & Skandinaviska  Ledarhögskolan - Elene & Lars-Eric Uneståhl med erfarenhet som bl.a. projektledare från den globala affärsvärlden och ett flertal egna företag inom skilda affärsinriktningar.
bottom of page