top of page
vinstcoachen-logo-fåflerkunderfort.png

Win-win & win!!

Tänk inte: Win-win. Tänk: Win-win-win /


Idag på gymmet lärde jag mig något nytt. Ja, ok - jag lyssnade på en ljudbok av Joe Vitale medan jag tränade :-) och han så många intressanta saker, bland annat just det om: Win-win-win.


Vi vet alla, att i en förhandling, diskussion eller försäljning är det alltid bäst att sträva efter lösningar så att båda parter blir nöjda. (Win-win)


Joe V, tar det steget längre och vill uppmuntra oss att både tänka på de två parter som är direkt involverade - men även att leta efter sätt att göra saker och ting så att en "tredje part" (på något sätt) också vinner, lika mycket eller mer, på det. Mycket intressant, tänker jag. Vad tycker du? Kommer du på något exempel från din bransch eller liv?


Hur kan du skapa: "Win-win-win"??


Från boken: "When we stay true to our creed, true to our mission, and true to our values, then everyone wins. We win, our customers win, and the community wins.We win because we have successfully delivered immense value to our customers. Our customers win through the impact our product or service offers them. The community, whether it's local or global, wins by the proliferation of positive actions happening within it.


Just one transaction imbued with the win–win–win spirit generates a ripple effect that can touch hundreds, thousands, and in some cases, millions of lives. A little-known secret to attracting success in all areas of life is to look for the win–win–win in every relationship.I don't want to win but have the other side lose. I don't want just a win–win, either, though both sides winning is pretty cool. I want to complete the circuit with everyone involved winning. This is far more than what most people do."
- Från boken; The Awakened Millionaire - finnns att köpa som bok i Sverige eller att lyssna på via Storytel.

Dessutom! Välkommen att gå med i gruppen: "Småföretagare som tänker stort" på Facebook!

 

 

Mycket nöje och lycka till med ditt företag - du behövs!

Marita

Email: info@maritabladh.com. Telefon: 0722-698970. Hemsida: www.maritabladh.com/vinstcoachen

 

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page