top of page
vinstcoachen-logo-fåflerkunderfort.png

Har du en plan för dagen - eller ska du bara skjuta från höften?

Morgonpepp för småföretagare:


Om vi inte hjälper till att forma dagen - kan den gå hur som helst - till och med åt skogen! :-)


Alltså:


- Hur mycket pengar ska du dra in idag? - Hur ska du må? - Vilka uppgifter ska du göra klart? - Ska du lära dig något nytt? - Hur ska du hålla dig inspirerad, nyfiken och engagerad. - Vem ska du vara lite extra hjälpsam mot? - Vad ska du själv be om hjälp med? - Hur ska du njuta av dagen? - Hur ska du belöna dig själv? (Eller välj egna frågor.)


Exempel:


Idag ska jag tjäna 9' kronor. Jag ska känna mig glad, fokuserad och fylld av energi hela dagen och kvällen - och jag ska låta det spilla över på alla jag träffar och pratar med; kunder, vänner och familj. Jag ska göra klart ett kapitel i min e-bok. Jag ska lära mig mer om Adwords. Jag ska lyssna på en 30 min föreläsning om kvantfysik. Jag ska hjälpa min granne med bärbuskarna. Jag ska be en vän om hjälp att få igång min nya mobil. Jag ska ta en promenad på lunchen. Ikväll ska jag ta ett härligt fotbad och för att göra det extra mysigt ska jag göra det ute i trädgården. Det här blir en kanondag!! :-)

.

Lycka till med din plan & ha en bra dag på jobbet, kära företagare!!

Dessutom! Välkommen att gå med i gruppen: "Småföretagare som tänker stort" på Facebook!

 

 

Mycket nöje och lycka till med ditt företag - du behövs!

Marita

Email: info@maritabladh.com. Telefon: 0722-698970. Hemsida: www.maritabladh.com/vinstcoachen

 

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page