top of page

Copywriting

woman - buying.jpeg

~ Allt köps på känsla ~

Lär dig knepen för att skriva förtrollande texter så att dina favoritkunder köper!​ Den här minikursen ger dig genvägarna, med ledande frågor, som gör att vem som helst kan producera fina och lockande texter som når fram till dina potentiella kunders hjärtan. 

INNEHÅLL:
 

Minikurs: Copywriting

Workbook: Ledande frågor som hjälper dig att skriva din text
 

Bonus 1: Mind hacks - ord och fraser som säljer

Bonus 2: De 15 mänskliga behoven

Bonus 3: Ord och köptriggers enligt G.I.F.T.S-metoden

 

13 sidor pdf-fil

Tar det dig för evigt att formulera ett marknadsföringsmail eller ett inlägg i sociala medier till potentiella kunder - och när du är klar och ska klicka på skicka-knappen börjar du tvivla på det du skrivit? – I så fall kan du dra en suck av lättnad nu!

Du behöver aldrig mer gissa eller tvivla. Ditt budskap måste inte vara perfekt - inte om du bara vänder dig till de potentiella kunder som har samma kvaliteter och egenskaper som dina Favoritkunder.

Tänk kärleksbrev, inte marknadsföring. Skriv på ett sätt som gör att de förstår att du bryr dig om dem. Det betyder att du inte behöver vara en perfekt copywriter för att få dina läsare intresserade av ditt meddelande.

Kom ihåg; det finns massor av perfekta kunder där ute som väntar på att höra från just dig.

Detta är en minikurs - den är enkel, rakt på sak, handfast och resultatorienterad.

man-journaling.jpg

Tid: Börja när du vill och jobba i din egen takt!
 

Pris: 695 kr.

Betala nu, sen eller dela upp.

glödlampa2.png

En dos inspiration!

Vad vore livet utan lite inspiration om andra människors väg till framgång!

harrypotter.jpg

J.K Rowlings - en magisk historia…

J.K. Rowling är författaren till den galet populära serien om Harry Potter. Men, vägen till ära, framgång - och inkomster i miljardklassen - har varit både lång, svår och kantad av misslyckanden.

UPPVÄXTEN...

J.K. föddes 1965 och växte upp i en tumultartad familj med en sjuk mamma och en, minst sagt, ansträngd relation till sin pappa. När J.K var 17 år gammal sökte hon in till Oxford Universitet men misslyckades och avvisades, istället började hon på det mindre ansedda; ”University of Exeter” där hon slutligen fick sin kandidatexamen i franska och klassiker. Efter examen från universitetet, 21 år gammal, flyttade hon till London för att arbeta för Amnesty International.

PRODUKTIV TÅGFÖRSENING...

I London träffade hon en pojkvän och flyttade med honom till Manchester. En dag 1990, när J.K var 25 år gammal, satt hon i fyra timmar och väntade på ett försenat tåg, då plötsligt idén till en ung trollkarl dök upp i hennes huvud. Hon har efteråt beskrivit det som att storyn om Harry Potter var helt formad och klar när den kom till henne – allt hon behövde göra var att finslipa detaljerna.

SORG, SAKNAD OCH ETT BARN FÖDS...

Men tyvärr var timingen inte rätt. Idén om Harry Potter kom till henne bara några få månader efter att hennes mamma dött av multipel skleros. Förlusten av mamman gjorde henne mycket nedstämd och uppriven. I kölvattnet av mammans död flyttade hon till staden Porto i Portugal och försörjde sig som lärare i engelska. Där träffade hon en man, gifte sig, blev gravid och 1993 föddes hennes dotter.

Äktenskapet fungerade dock inte bra, där finns rapporter om övergrepp i hemmet och det hela slutade i skilsmässa. Under den här tiden började J.K äntligen skriva på sin första bok men med bara tre kapitel färdigställda (i slutet av 1993, när hon var 38 år gammal) flyttade hon till Edinburgh för att bo hos sin syster.

KLINISK DEPRESSION OCH AVSLAG...

Vid det här laget började alla bakslag ta ut sin rätt. J.K hade, i princip, misslyckats med nästan allt hon någonsin försökt göra i livet. Hon diagnostiserades med klinisk depression och ansågs självmordsbenägen. Två år senare (1995) och fem år efter att den första bokidén hade kommit till henne, lyckades hon äntligen skriva klart den första boken. Hon hittade en agent, men efter ett års försök att få den publicerad hade alla 12 stora förlag avvisat den...

ETT BARN FÖRÄLSKAR SIG I HARRY...

Det var inte förrän 1996 som ett litet förlag i London, Bloomsbury, äntligen gav grönt ljus, lovade att ge ut boken och betalade ut ett blygsamt förskott på 1500 £ (ca 15.000 SEK) till J.K. Och detta bara för att förlagsägarens dotter blivit mycket förtjust i boken! 1997 - sju år efter den första idén om den unga trollkarlen, publicerades den första Harry Potter-boken. Resten är historia, som man säger.

MILJARDERNA RULLAR IN...

År 2004 blev J.K den första författaren att bli miljardär på att skriva böcker, enligt Forbes.

J.K. Rowling - Romanförfattare

Beskrivning

J.K. Rowling, pseudonym för Joanne "Jo" Murray, född Rowling 31 juli 1965 i Yate i Gloucestershire, är en brittisk romanförfattare, manusförfattare och filmproducent som är mest känd för fantasyromanerna om Harry Potter som sålts i mer än 450 miljoner exemplar världen över och översatts till 73 språk. Wikipedia

Född: 31 juli 1965, Yate, Storbritannien

Yrke: romanförfattare, manusförfattare, filmproducent

Framstående priser: OBE (2001); Riddare av franska Hederslegionen (2009); CH (2017)

Filmer: Harry Potter och de vises sten, MER

Barn: Jessica Arantes, Mackenzie Murray, David Murray

Harry Potter - Litterär serie

Beskrivning

Harry Potter är en serie fantasyromaner av författaren J.K. Rowling, som började ges ut 1997 och avslutades med en åttonde bok 2016-2017. Böckerna har gjort stor succé, med översättningar till 73 språk och försäljnings-siffror på över 450 miljoner exemplar i hela världen. Wikipedia

 

Författare: J.K. Rowling

Utgiven på svenska: 1999–2007, 2016

Förlag: Tiden

Antal böcker: 8

Figurer: Hermione GrangerHarry PotterLord VoldemortMER

bottom of page