top of page

Utbildningar - Minikurser - Mindset

"Om något inte fungerar i ditt liv eller i ditt företag beror det inte på att du är misslyckad. Det beror bara på att det är något du inte kan än, men kan lära dig." ~ Marita Bladh

Utbildningar

Full fart framåt för att vässa dig som företagare på både kort och lång sikt!

ö - bläckfisk5_edited.jpg

Mini-kurser

Snabba, lätta och smidiga mini-kurser för dig som snabbt behöver lära dig något nytt.

yogawomanoffice.jpg

Mindset

Rätt attityd och mindset är hemligheten bakom ALL framgång!

Inspiration: Det är aldrig försent

Genom historien har det funnits tusentals misslyckanden. Många är berömda och numera kända av oss alla. Men, redan långt innan man började teckna ner världens historia, kämpade folk med en brinnande önskan att lyckas. Detta härstammar bortom enbart överlevnad. Överlevnad är inbyggt i vårt DNA - det är en del av själva stoftet som gör oss till den vi är.

 

Men människor skapades inte bara för att överleva; vi är skapta för att blomstra. Och, vi har verkligen blomstrat sen de tidigaste dagarna av vår art för ett par hundratusen år sedan. Med den vackra uppfinningen av språket har vi kunnat utöka vår kunskap, förbättra vår teknik och förbättra vår livskvalitet.

 

Ändå, medan vi lider av nedslående och ibland tarmvridande smärta av misslyckande, tänker vi inte på att blomstra, vi är bara totalt fokuserade på att överleva – fysiskt eller mentalt eller både och. När vi misslyckas gör det att vi ifrågasätter allt, ända in i själ och hjärta, vem vi är och varför vi har placerats här på jorden. Men misslyckanden, hur ont de än gör, är också en nödvändig del av livet. Det är vägen till våra mål.

 

Faktum är att de mest framgångsrika och berömda människorna i världen har uthärdat massor av misslyckanden i livet. De har misslyckats upprepade gånger. Men de har också fått tillbaka. De kastade inte in ”handduken” – de la sig inte ner platt fall och gav upp. De reste sig igen och fortsatte. Och det är precis vad som krävs för att lyckas.

 

I dag, om du har drabbats av misslyckanden i det förflutna, eller går igenom våndorna av ett misslyckande just nu, minns detta: misslyckande kommer att göra dig bättre. Misslyckanden kommer att förbättra ditt liv. Det gör att du kan nå ny förståelse, kunskap och insikter om dig själv, ditt liv, världen i stort, kärlek, affärer, företagande och människor runt omkring dig.

 

Misslyckande kommer att göra dig till en bättre människa, make/fru, syster/bror, entreprenör, vän, dotter/son eller pappa/mamma.

 

Men, det räcker inte att prata om misslyckande enbart ur dem aspekterna. Det räcker inte att prata om den teoretiska kraften som misslyckandet för med sig. Det är mycket mer inspirerande att titta på några av de mest kända personerna i vår tid som har misslyckats. Det är på något sätt tröstande och lättare att komma över sina egna upplevelser när vi bevittnar vad andra drabbats av - än att bara reflektera över själva misslyckandet i våra egna liv.

 

Kom ihåg att du aldrig är för gammal för att försöka igen. Det är aldrig för sent att göra ett försök till, och ett till och ett till… Vissa människor är långt över pensionsstrecket innan de äntligen slår igenom. Har du en idé? Ge aldrig upp om dina drömmar. Låt aldrig någon annan säga att du inte är tillräckligt bra, smart eller begåvad nog för att uppnå storhet oavsett vilken dröm du vill uppfylla. Du kan göra allt du bestämmer dig för – allt!

Lycka till!

trytryagain.jpg
bottom of page