top of page
womantools1.jpg
Ö-Toolbox.jpg

VinstCoachens verktygslåda.

För småföretagare som vill tänka stort och nytt och utveckla sitt företag på ett roligt, lönsamt och stressfritt sätt.

Gratis verktyg!

Inom vilket område vill du utvecklas och lära dig mer?

Ö - kvinna - Ja.png

Supermodellen för fler; Ja! (oavsett bransch)

För dig som vill sälja (ännu) fler produkter/tjänster utan att känna dig som en "bilförsäljare".

Det här är min favoritmetod!

Ö - instagram.jpg

Gratis pdf-fil

Så blir du Insta-expert på 5 minuter!

8 enkla steg för att bygga upp ditt företag på Instagram - utan stress och krångel.

Porträtt av en man

Bra och enkla råd!

happy - Gif.gif

Håll utkik!

Nytt verktyg puliceras snart här!

...

ö - hjärta-litet2.png

Undrar vad det blir??

evaluation.jpg

Gratis pdf-fil, värde 398 kr

Företagarmanualen. Håll koll på dessa 25 vanliga misstag.

Du kan enkelt lyckas som företagare genom att helt undvika dessa gropar som många andra företagare trillat i.

Oj, det fanns en del att göra!

Ö_-_kvinna_o_video.png

Gratis pdf-fil

Bli ett video-proffs som trollbinder sin publik!

Det scrollas hej vilt i sociala medier, hur ska man få publiken att stanna kvar och titta? Snart vet du!

leende flicka

Yes! Jättebra!

Ö-Guide30sätt_redigerad.png

Gratis pdf-fil, värde 249 kr

"Skattkartan". 30 sätt att hitta nya kunder!

Var gömmer sig dina kunder? Med denna karta hittar du dem. Oavsett vilken budget du har.

leende man

Vilken guldgruva!

Företagare-FramåtMarsch.png

Prenumerera 

Veckobrev:

Företagare framåt Marsch!

Håll dig uppdaterad om nyheter, strategier, mindset, livet, motivation och företagande.

Kommer att surfa

Packat med värde!

Några ord från Maritas kunder:

catharinaWallstedt.jpg

Catarina Wallstedt, Entreprenör, Företags Coach, Norrköping

Både mitt och min mans företag stod inför stora omorganisationer som krävde starkt och tydligt ledarskap. Efter en ganska turbulent tid så visste jag inte var jag skulle få kraften ifrån, dagsformen var att jag var utarbetad och hade svårt att få bra struktur på mitt eget arbete. 

Jag är själv utbildad Mastercoach och vet vilken otrolig skillnad det gör att få professionell hjälp och coachning som företagsledare och människa. Jag var även mycket nyfiken på Maritas sätt att coacha, när hon använder många års erfarenhet från en rad olika fantastiska coachnings tekniker och redskap för att skapa snabba och målinriktade resultat.

Min erfarenhet av Marita är att hon alltid är genuint engagerad och kommer med många nya idéer och har en mycket stor drivkraft. Hon har även ett stort fokus på långsiktighet och resultat och hjälpte oss otroligt mycket med både massiv utgiftsreducering och inkomstökning. Med sin starka drivkraft och entusiasm inspirerar hon och ser möjligheter till företagsutveckling och personlig utveckling. 

Marita är även en mycket stor förebild som entreprenör och företagsledare med mångårig erfarenhet och skaparglädje. Väldigt tacksam för att jag lyssnade på mitt hjärta och anlitade Marita och fick så mycket hjälp och växte så mycket i mitt företagande men även i mitt personliga plan.

Ansiktsbehandling

Ewa S. Skåne

Jag äger en liten hälsosalong i södra Sverige. Salongen ligger i ett litet samhälle med ett stort utbud runt hörnet, nämligen Malmö.

 

Det var verkligen svårt att hitta ingången till att få snurr på verksamheten med ett sådant begränsat kundunderlag. Trodde jag! Jag gnetade på i över sju år innan jag hittade Marita och Vinstcoachen.

 

De idéer, planer och tankar vi har utvecklats tillsammans har varit helt suveräna! Det måste inte vara svårt att utveckla en verksamhet på en liten ort. Det förstår jag idag. Det gäller bara att tänka lite större och lite bredare och helt annorlunda.

 

Nu har jag många kunder, till och med från Malmö, som gör sig besvär med att komma till mig. Det här samarbetet blev bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig. Tack Marita!!

 

nina-l-b.jpg

Nina L.B. Kalix

Jag blev hänvisad till Marita i samband med en livskris där jag stod helt villrådig till vad jag skulle ta mig till, hon hjälpte, coachade, stöttade och gav mig dom råd och verktyg jag behövde för att stå stadigt i stormen med sitt lugna sätt.

 

Hennes konkreta förslag gav mig en tilltro till mig själv och framtiden. Efter det har jag pratat med Marita vid flera tillfällen i olika frågor. Helt enkelt för att hon är en ärlig och underbar person. Hon har ett stort hjärta, ett genuint intresse och en förmåga att hjälpa människor i alla livets faser oavsett vad som sker.

 

Nu senast konsulterade jag Marita i samband med en husförsäljning som gick trögt, tack vare Maritas råd satte vi in en extra visning och andra åtgärder som genererade en budgivning som gav 350.000 kr extra!! Alla hennes råd har stämt till 100% och framför allt får hon en att tänka till och sätta händelser i rätt kontext. Det är kanske inte alltid det man tror man VILL höra och göra som kommer fram, utan man i den situationen BEHÖVER höra eller göra.

 

Det är få människor jag verkligen kan säga att jag litar på så mycket som jag litar på Marita. Jag kan verkligen rekommendera henne helhjärtat. Kan inte nog säga hur tacksam jag är för att ha fått förmånen att få ta del av Maritas kunskap och visdom! 

bottom of page