top of page
ö_-_customerswanted_edited.png

Din Magiska Kundmagnet

 

- Inled en kärleksaffär med dina 5-Stjärniga kunder!

Så skapar du en lång kö av köpglada kunder till dina produkter och tjänster utan stress och utan att jobba mer!

Tänk dig att ha ett eget automatiserat system som drar till dig massor av potentiella kunder, konverterar dem och skapar ett konstant flöde av Favoritkunder som köper dina produkter eller tjänster på löpande band. Det är möjligt även för dig!

Hur många påståenden passar in på dig?

1.  Jag tycker att marknadsföring är svårt och nästan lite obehagligt...

2.  Jag vet inte vart jag ska marknadsföra mig för att det ska bli mest effektivt...

3.  Jag har ingen e-postlista med potentiella kunder...

4.  Jag vet inte i vilken ordning jag ska börja...

5.  Jag oroar mig för att jag har väldigt få kunder och jag har redan provat allt...

6.  Jag orkar inte med allt det tekniska...

7.  Jag känner mig stressad och utmattad - allt tar så mycket tid...

Hur många blev det? 1, 2, 3 - eller 7?

Skapa magneter som får kunderna att ovillkorligen dras till dig och dina produkter eller tjänster om och om igen!

pannkaka-flippad.jpg

När vi gör rätt blir det lätt!​

Det vi måste göra är att vända på pannkakan. Påståendena ovan börjar alla med ordet; "Jag". Vi måste lära oss att tänka ur våra potentiella kunders vinkel först.

En kund till mig, berättade en dag att hon gått en kurs i marknadsföring hos, Person X. Hon fick då lära sig hur hon skulle beskriva sina värderingar, sina synpunkter, sina behov, sina - allt. Sen skulle de kunder hon kunde hjälpa "känna" det och dras till henne och köpa hennes tjänster. 

Det är bra - jättebra till och med... Men, vad händer den dagen vi är förkylda, har en dålig hårdag, bråkat med barnen och regnet det bara öser ner? Då är det inte lätt att stå i sin egen kraft allena... 

Å andra sidan, om vi utgår från vad våra kunder behöver, i kombination med vad vi älskar att skapa och leverera - är det alltid lättare att stå kvar i den kraften, oavsett vad som händer i våra egna liv.

give-receive.jpg

Man måste ge för att få...

Du har säkert hört uttrycket massor av gånger tidigare. Och det beror på att det är sant! Innan någon köper något från dig måste du ge dig ett smakprov på din expertis, din kvalitet - och på hur bra du kan lösa deras problem.

Om du har en fysisk butik, kommer kunder in till dig för att de passerar din butik på väg till jobbet, sett ett reklamblad du skrivit eller en annons i tidningen. De tittar på vad du säljer och de spanar (i hemlighet) in dig... Och, om produkt, intryck och pris är rätt är chansen väldigt stor att de blir din kund.

- Andra kanske stannar utanför och tittar in genom skyltfönstret och bestämmer på stående fot att du inte har något de vill ha eller behöver....

Om du däremot säljer produkter eller tjänster på Internet, måste du tänka lite annorlunda... Första steget är samma som om du har en fysisk butik - du måste få potentiella kunder att ens känna till att du finns. Sedan måste du skapa något som gör att de kan bedöma din expertis, kvalitet och hur bra på att du kan lösa deras problem. 

Om du kan skapa en fantastisk och säljande hemsida kan det räcka... men troligen inte. Troligen måste du göra något mer för att kunna kommunicera med dem!

Det är då du behöver en Kundmagnet!

En Kundmagnet är som inledningen på en kärleksaffär mellan dig och dina Favoritkunder. En kundmagnet kommer att ge dig, ett aldrig sinande lager av, nya köpglada kunder! 

Tid: 6 moduler + implementering

Börja när du vill - arbeta i egen takt!

Du får en kursmodul per vecka.

Kundmagnet - Basic

 

Pris: 4995 kr ( Betala nu, sen eller dela upp.)

 

Innehåll: 6 utbildningsmoduler

 

  1. Kurs:  Skapa en egen oemotståndlig Kundmagnet

ö_-_customerswanted_edited.png

Kundmagnet - Premium

 

Pris: 9.995 kr (Betala nu, sen eller dela upp.)

Innehåll: 6 utbildningsmoduler

 

  1. Kurs:  Skapa en egen oemotståndlig Kundmagnet

  2. Arbetsbok: Enkla uppgifter och frågor att besvara så att kunskapen sätter sig!

  3. Guide: "Loggboken" - Förändra din syn på pengar och framgång för alltid!  

  4. Bonussamtal: 3 x 60 minuters telefonsamtal med Marita. Djupdykning i just din magiska Kundmagnet och hur du kan vässa den ytterligare för att ge maximal utdelning.

glödlampa2.png

Inspiration!

Du måste inte uppfinna nya glödlampor hela tiden. Gör du EN sak bra räcker det ofta långt - och ibland VÄLDIGT långt! 

Sagan om Zuckerberg…
Zuckerberg-Facebook.jpg

Alla känner vi nog till grundaren av Facebook, Mark Zuckerberg. Facebook kan lugnt anses vara världens mest framgångsrika webbplats, den når ca 2 miljarder människor över hela världen.

Även om Zuckerberg anses vara väldigt berömd, rik och populär idag, så har det inte alltid varit så. Kort efter att Facebook startades, som thefacebook.com, möttes Zuckerberg av en stämning av minst tre personer (Cameron Winklevoss, Tyler Winklevoss och Divya Narenda). Det resulterade i total frustration och stress. Fallet avgjordes senare för 1,2 miljoner Facebook-aktier!!

 

Innan lanseringen av thefacebook.com skapade unge Zuckerberg; Facemash. Det var ett system som gjorde det möjligt för elever att välja den snyggaste personen, utifrån foton online. Här blev det dock klagomål för att bilder användes utan deras samtycke och sidan stängdes nere av Harvard-universitetet, vilket tvingade Zuckerberg att be om ursäkt.

 

Men summa summarum, Facebooks framgångar är obestridliga och nästan omätbara både socialt och ekonomiskt. Zuckerberg är nu en av världens rikaste personer och överträffar troligen både sina egna och andras vildaste förväntningar!

Fakta om Mark Zuckerberg

Mark Elliot Zuckerberg, född 14 maj 1984 i White Plains i delstaten New York, är en amerikansk IT-entreprenör. Han är medgrundare av den sociala nätverkstjänsten Facebook och äger 28,0 procent av företaget. 

Född: 14 maj 1984, New York, USA

Längd: 1,71 m

Förmögenhet: 65,8 miljarder USD (2019)

Make/maka: Priscilla Chan (från 2012)

Utbildning: Harvard University (2002–2004)

Barn: Maxima ZuckerbergAugust Chan Zuckerberg

Fakta om Facebook

Facebook är ett socialt medium eller en social nätverkstjänst som grundades i februari 2004 och drivs och ägs av Facebook Inc. I juni 2017 hade Facebook mer än 2 miljarder månatligt aktiva användare. Wikipedia

 

Grundades: februari 2004, Cambridge, Massachusetts, USA

Huvudkontor: Menlo Park, CA, USA

Vd: Mark Zuckerberg

bottom of page