top of page

Succéföretagarens Loggbok

En smått chockerande sanning…

Din inre känsla och syn på pengar är till 100 % ansvariga för antalet kunder du lockar till dig och hur mycket pengar du har på ditt bankkonto.

Din inre syn på pengar påverkar varje plan du gör, varje strategi du implementerar, varje beslut och varje åtgärd du tar.

 

Din attityd till pengar öppnar porten till ett aldrig sinande flöde av nya kunder... eller stänger, låser och kastar bort nyckel så att de inte hittar dig.

Denna loggbok hjälper dig att förändra din syn på pengar och att varje dag se till så att du ställer in dina antenner i rätt vinkel så att du allierar dig med mer pengar och större framgångar.

Du slutar alltså att motarbeta dig själv!

Pris: 349 kr + 6% moms.

Betala nu, sen eller dela upp.

ö-loggbok.png
glödlampa2.png

Inspiration!

Du måste inte uppfinna nya glödlampor hela tiden. Gör du EN sak bra räcker det ofta långt - och ibland VÄLDIGT långt! 

Jack Canfield, född 1944 i Fort Worth, Texas, är den berömda författaren och bakom; Chicken Soup för Soul-serien. Som Harvard-utbildad person hade Jack alla förutsättningar för att skriva en framgångsrik bok, men det var hans uthållighet som hjälpte honom att slutligen skapa denna MAKALÖSA framgång.

 

Bokserien är en samling berättelser för att inspirera och motivera människor att uppnå sina drömmar. Men allt gick inte som planerat…. Tvärt om!

 

Jag, och hans medförfattare; Mark Victor Hansen, genomled inte mindre än 144 avslag från förlag under en period av 14 månader. När en förläggare hävdade att den inte ens skulle sälja 20 000 exemplar, svarade Jack att han hade hoppats att den skulle sälja minst 500 000 exemplar. Förläggaren skrattade gott åt Jack… men skrattar gott den som skrattar sist…

 

Så småningom lyckades Jack och Mark att övertygad ett förlag i Florida att ge ut boken. Förlaget var litet men hade i alla fall någon slags potential att hantera utgivningen.  Lite visste de vad som väntade dem!

 

Chicken Soup for the Soul är idag ett internationellt hyllat ”varumärke” som har sålt över 500 miljoner exemplar och översatts till över 20 språk. Jack Canfields beslutsamhet och ovilja att ge upp talar volymer om de egenskaper som gör att vissa människor till slut lyckas, oavsett vilket motstånd de möter. Och det är vi tacksamma för!!

jackcanfield.jpg
bottom of page