top of page

Attraktionslagen

- nybörjarkurs för företagare

Fler kunder & Högre vinst med hjälp av Attraktionslagen 

I Universum finns många så kallade Lagar. Det är bra att de finns, det betyder att många processer i Universum inte behöver skötas manuellt. Universum sköter sig självt, tack vare dessa Lagar. Universums första lag är: Lagen om Ordning. Det kan, till exempel, vara bra för dig att känna till att ju mer ordning du har på ekonomi och papper, både privat och i ditt företag, desto bättre förutsättning för att pengar och överflöd ska komma till dig.

 

Oordning, skapar oreda, som attraherar mer oreda. Attraktionslagen betyder att det du sänder ut, är du också mottagare av.

Enkel och rolig kurs i 28 delar som kan hjälpa dig och ditt företag att förändras fort!

Lyssna på texten - Marita
00:00 / 00:00
Bild1.png
Bild2.png

Varför inte du?

 

Tänk om du med lite kunskap och lite träning skulle kunna dra till dig den ekonomi och det liv du vill? Visst, du kanske är nöjd redan nu, och det är jättebra i så fall, men tänk att ta livet till nästa nivå!?

  • Varför skulle du inte kunna leva ett behagligt liv utan ekonomiska bekymmer.
     

  • Det står inte skrivet i himlen att du ska ha det jobbigt - allt som behövs är kanske bara lite mer kunskap om Attraktionslagen?

I denna grundkurs får du på ett enkelt och roligt sätt att lära dig allt du behöver för att börja förändra ditt och ditt företags liv - du kan göra det redan idag! 

 

För att göra det riktigt enkelt får du en del om dagen, vi börjar från A och går till Ö under 28 dagar. Du får dessutom en arbetsbok och en s.k bevisbok så att du själv kan skriva och arbeta en liten stund varje dag med varje del. Kursen är enkelt och pedagogiskt - och mycket rolig!

Tid:

Börja när du vill - studera i egen takt!

Samma dag (under kontorstid) som din bokning och betalning är klar får du din första kursdel, del 1 av 28 - sedan får du ett mail med en kort lektion varje dag. (Efter kursen får du hela manualen i pdf-format.) Du får dessutom en pedagogisk Arbetsbok och den så kallade Bevisboken! Allt du behöver veta kommer att förklaras för dig - kursen är mycket enkel, effektiv och rolig!

Längd: 28 dagar

1. GRUNDPROGRAM

 

Pris: 495 kr + end. 6% moms. Betala nu, sen eller dela upp.

 

Innehåll:

 

  1. Kurs:  Attraktionslagen från A - Ö. 28 korta delar, en bokstav om dagen!

  2. Arbetsbok:  Enkla uppgifter och frågor att besvara så att kunskapen sätter sig.

Bild3_edited.png

2. PREMIUMPROGRAM

 

Pris: 1495 kr + moms end. 6% (värde 2195 kr.) Betala nu, sen eller dela upp.

Innehåll:

 

  1. Kurs: Attraktionslagen från A - Ö. 28 korta delar, en bokstav om dagen!

  2. Arbetsbok: Enkla uppgifter och frågor att besvara så att kunskapen sätter sig.

  3. Bevisboken: en ovärderlig hjälp för att attrahera bra saker som bygger på principen om att tacksamhet är den allra snabbaste vägen till välstånd!  

  4. Samtal: 60 minuter med Marita, djupdykning i Attraktionslagen med fokus på dig och ditt företag!

bottom of page